Klasične čarape : linija Khangar

Klasične čarape : linija Khangar

/ Linija proizvoda/ Čarape : vuna ili organski pamuk/ Klasične čarape : linija Khangar

Khangar je linija visokokvalitetnih čarapa od merino vune napravljenih za vrhunsku udobnost i toplinu. Visok sadržaj vune i upotreba osnove od organskog pamuka core spun čine ih savršenim za uživanje u svakodnevnom životu.

Pronađite za sebe u liniji Khangar

linija Khangar

Otkrijte Khangar prednosti

Merino vuna je najefikasniji prirodni oblik zaštite od svih vremenskih prilika, a istovremeno je najfinija i najmekša. Khangar čarape imaju osnovu (core spun) od organskog pamuka da bi se prisustvo sintetičkih materijala svelo na minimum, a istovremeno zadržala elastičnost i trajnost. Količina merino vune je od 80% do 90% u zavisnosti od modela ( visok sadržaj merino vune ).

Za svakodnevnu upotrebu, merino vuna održava stopala suvima ( termoregulacija ) dok upija i evakuiše višak vlage ( prozračna ). Merino vlakna prilikom nošenja u toku dana blokiraju neprijatan miris izazvan razgradnjom znoja ( antibakterijska ). Čarape ostaju čiste mnogo duže. I na kraju, ali ne najmanje važno, čarape Khangar zahtevaju manje održavanja i mogu se nositi nekoliko dana zaredom. Otporne su na mrlje, peru se u mašini i mogu se sušiti u mašini za sušenje veša (TEC : Total Easy Care).

Khangar merino čarape : Thermoregulacija
Khangar merino čarape : Prirodno prozračna
Khangar merino čarape : Antibackterijska
Khangar merino čarape : Total Easy Care
Khangar merino čarape : Visok sadržaj merino vune
Khangar merino čarape : Organski pamuk core spun

Khangar čarape su napravljene od sertifikovanog prediva

Oeko-Tex logo

Certification OEKO-TEX® STANDARD 100

Khangar čarape su izrađene od vune, prediva od organskog pamuka i poliamida sertifikovanog Oeko-Tex Standard 100. To znači da predivo u čarapama ne sadrži štetne materije po ljudsko zdravlje. Ovo je garancija da možete u potpunosti i bezbedno uživati u čarapama Khangar .

Merino vuna u najboljem izdanju

Merino vuna je po svojoj prirodi prirodna, biorazgradiva, obnovljiva i prozračna. Predivo od merino vune koje se koristi u čarapama Khangar takođe je pažljivo odabrano da potiče samo iz etički uzgajanih ovaca.

Vuna isključivo prikupljena sa non-mulesed etički uzgajanih ovaca

Vuna isključivo prikupljena sa non-mulesed etički uzgajanih ovaca

Proizvedeno u srcu Istočne Evrope

serbian flag

Khangar čarape Ecovolve sa ponosom pravi u Srbiji

Khangar čarape izrađene su u Srbiji po najvišim standardima od visokokvalitetnog finog merino prediva iz Italije. Izrađene su da pruže najbolju toplinu i udobnost za svakodnevnu upotrebu.