Blog

Blog

/ Blog

Biodom je učestvovao na trci „1300 kaplara“ u Aranđelovcu

 09/2023

U subotu 16tog septembra, Biodom je imao veliko zadovoljstvo da učestvuje na trci „1300 kaplara“ u Aranđelovcu sa brendom Tigil.

Ecovolve počinje saradnju sa Jovicom Spajićem na dizajniranju Tigil sportske opreme

 06/2021

Jovica Spajić, kapiten ultra maratonske reprezentacije Srbije, jedan je od najboljih ultra trkača na svetu. On je legenda sama za sebe. Već je učestvovao u najtežim ultra trkama koje postoje na planeti i odneo je mnogo pobeda. Veoma smo ponosni što će sarađivati sa nama na dizajnu sportske opreme u Srbiji pod brendom Tigil.

Biodom počinje saradnju sa PSS za promociju brenda Tigil i outdoor aktivnosti

 11/2020

Biodom sa svojom proizvodnom firmom Ecovolve je lansirao svoju novu liniju tehničke sportske opreme od merino vune (pod brendom Tigil) koja je u potpunosti proizvedena u Srbiji. Zbog svojih neverovatnih osobina, aktivni veš i tehničke čarape od merino vune su najtraženiji predmeti za sportove na otvorenom. Imati ove proizvode 100% proizvedene u Srbiji zaslužuje da se za to sazna. Zbog toga Biodom s ponosom najavljuje partnerstvo sa PSS (Planinarski savez Srbije) koji udružuje sve planinarske organizacije i klubove u zemlji.

Otkrijte Baikal, novu liniju sportskih čarapa od merino vune

 09/2020

Baikal je nova linija visokokvalitetnih tehničkih sportskih čarapa od merino vune pod brendom Tigil. Usavršavane su više meseci da ponude pravu kombinaciju trajnosti i performansi. Ove čarape su mekane na stopalima, dišu i regulišu vlagu i temperaturu i ne dozvoljavaju razvoj bakterija koje izazivaju neprijatan miris. Ukratko, to su savršene čarape za akciju.