Aktivni veš : linija Altai

Aktivni veš : linija Altai

/ Linija proizvoda/ Aktivni veš : linija Altai

Altai je linija aktivnog veša, bez šavova sa strane, od 100% ekstra fine merino vune. Ponaša se kao druga koža i izuzetno je prijatan i udoban za svakodnevno nošenje ili za bilo koji sport. Prozračan, izdržljiv, termoregulirajući i antibakterijski.

Pronađite za sebe u liniji Altai

Aktivni veš Altai napravljen je od rib pletenine što ga čini vrlo elastičnim u svim pravcima po konstrukciji pletiva. Prirodno prati telesne obline i može se dobro prilagoditi različitim veličinama. Negova dužina je dizajnirana da pokrije donji deo leđa čak i dok obavljate zahtevne fizičke aktivnosti.

Altai lineup

Otkrijte Altai prednosti

Merino vuna je najefikasniji prirodni oblik zaštite od svih vremenskih prilika, a istovremeno je najfinija i najmekša. Altai aktivni veš napravljen je od 100% ekstra fine merino vune što ga čini neverovatno mekanim poput druge kože. Sa strane nema šavove što dodatno smanjuje upotrebu poliesterskog konca i povećava izdržljivost.

U sportu kao i u svakodnevnoj upotrebi, aktivni merino veš Altai održava Vaše telo hladnijim (termoregulacija) dok upija i uklanja višak vlage (prozračan). Napolju nudi izvrsnu prirodnu zaštitu od sunca i upija UV zračenja (UV zaštita). Dok nosite ovaj veš, merino vlakna (antibakterijska) blokiraju neprijatan miris koji nastaje razgradnjom znoja. Veš ostaje čist mnogo duže i može se nositi danima zaredom bez problema. Otporan je na mrlje i pere se u mašini na programu vuna (periv u mašini). Prirodno se brzo suši i ne sme se stavljati u sušač.

Altai aktivni veš bez šavova : Termoregulacijski
Altai aktivni veš bez šavova : Prirodno prozračan
Altai aktivni veš bez šavova : Antibakterijski
Altai aktivni veš bez šavova : Visoka UV zaštita
Altai aktivni veš bez šavova : 100% ekstra-fina merino vuna
Altai aktivni veš bez šavova : Periv u mašini

Altai merino aktivni veš je napravljen od sertifikovanog prediva

Oeko-Tex logo

Certification OEKO-TEX® STANDARD 100

Altai aktivni veš je napravljen od prediva ekstra fine merino vune sertifikovanog Oeko-Tex Standard 100. Konci za šivenje su takođe sertifikovani. To znači da su sve komponente zagarantovane bez štetnih supstanci za ljudsko zdravlje. Ovo je garancija da ćete u potpunosti i u sigurnosti uživati u aktivnom vešu.

Merino vuna u najboljem izdanju

Merino vuna je po svojoj prirodi prirodna, biorazgradiva, obnovljiva i prozračna. Predivo od merino vune koje se koristi za liniju Altai takođe je pažljivo odabrano da potiče samo iz etički uzgajanih ovaca.

Vuna isključivo od non-mulesed etički uzgajanih merino ovaca

Vuna isključivo od non-mulesed etički uzgajanih merino ovaca

Prirodno i organsko sve do pakovanja

Aktivni veš Altai se prodaje u vrećicama od organskog pamuka koje se lako mogu ponovo koristiti u mnoge svrhe. Ovo je u skladu sa opredeljenjem firme Ecovolve da što više suzbije upotrebu plastike.

Altai packaging

Opremite se istinski i uživajte !

Proizvedeno u srcu Istočne Evrope

serbian flag

Altai aktivni veš Ecovolve sa ponosom pravi u Srbiji

Altai aktivni veš je proizveden u Srbiji po najvećim standardima koristeći kvalitetno ekstra fino predivo merino vune iz Italije. Od pletenja i pranja do proizvodnje i pakovanja, svi koraci za izradu najbolje odeće se rade sa strašću i ljubavlju u Srbiji.